Огромен скандал гръмна около сина на президента Румен Радев – Георги,

...
Огромен скандал гръмна около сина на президента Румен Радев – Георги,
Коментари Харесай

Личните драми в живота на Радев-младши

Огромен скандал гръмна около сина на президента Румен Радев – Георги, а бурният отзив и мненията в обществените мрежи не секват. Агенция ПИК първа заяви новината, че в събота късно вечерта Георги Радев е бил отведен в полицията, откакто е бил участник в незаконен ваучър, състоял се в хостел на столичния бул. „ Христо Ботев “. Сигналът за нарушаването е подаден на 112 на 6 февруари след 23 ч. На място отива патрул на Министерство на вътрешните работи и екип на столичното РЗИ.

Там са хванати 14 души, нарушаващи противоепидемичните ограничения, сред които и малолетният наследник на президента –17-годишният Георги. Младежите са хулиганствали след 23:00 часа, като са крещели, псували и хвърляли бутилки на улицата, до момента в който притежателят на пицарията под хостела не е подал сигнала. Освен че е малолетен, Георги нямал и документ за идентичност. Заедно с другите той е бил отведен за сведения и актове за нарушаване в районното ръководство.

Нито татко му, нито майка му – първата брачна половинка на Румен Радев – Гинка, са отишли да приберат сина си от полицията в нощта на случая. Затова един от тримата пълнолетни участници в купона се е подписал за освобождението му с ангажимент да го води до дома му.

В понеделник здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред публицисти, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил арестуван в неделя през нощта поради гръмък ваучър в хостел на столичния бул. „ Христо Ботев “.

Припомняме, че това не е първият скандал с Георги Радев. В началото на 2019 г. непълнолетният юноша още веднъж се озова по нощите в районното ръководство, откакто се оказа забъркан в скандал и сборичкване сред две юношески компании в софийска дискотека в час, който е забранен за лица под 18 години. Тогава със случая се зае точно майка му, до момента в който президентът даже отхвърли коментар.

Това обаче също не бе първият случай, в който Георги е в рискова непосредственост по време на случай със сборичкване. През пролетта на 2017 година 14-годишният тогава тийнейджър бе съпричастен към побой в столичното 38-о учебно заведение „ Васил Априлов “, където учеше. Тогава седмокласник преби петокласник, като го е налагал с юмруци и е блъскал главата му в радиатора. След случката Георги не бе арестуван, само че името му за пръв път попадна в престъпните летописи на медиите.

Георги е наследник на Румен Радев от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова. Детето живее с майка си, а не с татко си. Описват го като интелигентно и будно, само че палаво момче. Това се укрепва и от имиджа му на футболист. Той тренира от дребен и предходното лято даже бе на проби във Валенсия.

Според близки до семейството бунтарските прояви на сина на президента се отключват след развода на майка му Гинка и татко му Румен през 2014 година, който очевидно му е нанесъл контузия, изключително откакто баща му публично заживява с друга жена, секретарката си Десислава, и се изнася от фамилния им дом.

Последният скандал с президентския наследник предизвика редица морални въпроси в обществените мрежи. „ Може ли детето на държавен глава да бъде оставено единствено от родителите си да се оправя измежду нощ в полицията?! “, „ Къде е била майката, за какво не е отишла да вземе сина си “, „ Дали с държанието си Георги не компенсира неналичието на изоставилия ги татко “, „ Каквито и да са връзките сред някогашни съпрузи, те постоянно би трябвало да стоят зад децата си “…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР